logo_loader
fitroo_slider
ХАБИБ НУРМАГОМЕДОВ

Хабиб Нурмагомедов  е двукратен Световен шампион по самбо и Световен шампион в шампионата на UFC лека категория. С рекорд от 29 поредни победи, без нито една загуба, той държи най-дългата серия от победи в ММА. 

ИЛИАС ИЛИАДИС

Илиас Илиадис е Олимпийски шампион по джудо. Също така той е трикратен световен шампион и двукратен европейски шампион по джудо. 

ИСЛАМ МАХАЧЕВ

Ислам Махачев е боец по смесени бойни изкуства и състезател по самбо. Той е световен шампион по бойно самбо и има 20 срещи в смесените бойни изкуства, от които 19 завършили с победа.

УСМАН НУРМАГОМЕДОВ

Усман Нурмагомедов е боец в смесени бойни изкуства. Той има общо 12 срещи в смесените бойни изкуства и всичките са завършили с победа.

ЗУБАЙРА ТУХУГОВ

Зубайра Тухугов е боец в смесени бойни изкуства. Той има общо 25 срещи, от които 19 завършили с победа.

РАФАЕЛ ФИЗИЕВ

Рафаел Физиев е боец в смесени бойни изкуства. Той има общо 10 срещи, от които 9 завършили с победа.

РОМАН ВЛАСОВ

Роман Андреевич Власов е състезател по класическата борба. Той е двукратен Олимпийски шампион, притежава два златни и един сребърен медал от Световни първенства, 4 златни медала в Европейски първенства и един златен медал от лятна Универсиада.

ИСЛАМ МЕМЕДОВ

Ислам Мамедов е самбист и боец в смесените бойни изкуства. Той е световен шампион и шампион на Русия по бойно самбо. Състезава се и в смесените бойни изкуства, има 20 срещи, от които 18 завършват с победа.

ШАМИЛ ЗАВУРОВ

Шамил Магомедович Завуров е боец в смесените бойни изкуства. Той е бившият световен шампион на М-1. Има общо 46 срещи, от които 39 завършват с победа.

УМАР НУРМАГОМЕДОВ

Умар Нурмагомедов е боец в  смесените бойни изкуства. Шампион на Русия по ММА, многократен шампион на Дагестан по тайландски бокс, шампион на Севернокавказкия федерален окръг, а също и световен шампион по бойно самбо. Той има 13 мача и 13 победи в UFC.

АБУБАКАР НУРМАГОМЕДОВ

Абубакар Нурмагомедов е самбист и боец в смесените бойни изкуства. Той е бронзов медалист от световно първенство и руски национален шампион по бойно самбо. Има 20 срещи, от които 16 завършват с победа.

ЗАБИТ МАГОМЕДШИРИПОВ

Забит Магомедшарипов е боец в смесените бойни изкуства. Той е бивш шампион на Беркут в полутежка категория в абсолютния шампионат. Той е трети в класацията на UFC в полутежка категория. Има 19 срещи, от които 18 завършват с победа

Кошница

Нямате добавени продукти в кошницата