logo_loader
fitroo_slider

-    Предлагаме ви бърз и удобен начини за получаване на заявените от вас продукти, на ниска цена.  FitRoo By Khabib България доставя пратките до личен адрес или офис на куриерска компания Спиди в рамките от 24 часа до 3 работни дни. 

-    Заплащането на продуктите се осъществява с наложен платеж при доставка на поръчката (Само за територията на България).

-    Срокът на годност на протеиновите барове е 12 месеца от датата на производство (има го на опаковката). Съхранението е при температура 20±5°С и влажност на въздуха не повече от 75%. С цел запазване на свежестта на продукта, след отваряне опаковката да се държи затворена.

-    Протеиновите барове не съдържат глутен.

-    Не, няма съдържание на захар.

-    Да, нашите протеинови барове са напълно подходящи за консумация от деца (но имайте предвид, че не са заместител на разнообразното хранене).

-    За производството на протеиновите баровете е използван висококачествен млечен протеин и естествен протеин.

-    Да, протеиновите барове са подходящи за ежедневна консумация (но имайте предвид, че не са заместители на разнообразното хранене).

-    За всички условия за дистрибуция, моля пишете на antonova@fitroo.bg или се обадете на тел. 087 99 49 888, Екатерина Антонова – търговски директор

-    Направете своята поръчка онлайн, като заявите желаните от вас продукти на www.fitroo.bg или ни се обадете на телефон +359 876 177 878

Кошница

Нямате добавени продукти в кошницата