logo_loader
fitroo_slider

Доставката на продуктите на FitRoo By Khabib е за сметка на клиента и е по ценова листа на куриерска фирма СПИДИ АД, като цената зависи от: населеното място на клиента, броят на продуктите (кг.) и това дали доставката е до офис на куриерската компания или до личен адрес на клиента. Това важи за всички поръчки на територията на Република България.

Доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес - на дом, работно място и др. или офис на СПИДИ. Посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка и контакт с потребителя, прави поръчката невалидна и не обвързва „Алианс Фарма Груп“ EООД със задължението за изпълнение на доставката.

В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, „Алианс Фарма Груп“ EООД чрез www.fitroo.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Клиентът може да прояви желание пратката да бъде пренасочена на друг адрес, различен от първоначално подаденият в заявката. В този случай пратката може да бъде пренасочена, но за сметка на клиента.


Условията за доставка на продукти при поръчка онлайн са както следва:

Срок на доставката

Всички поръчки, направени в работен ден от 09:00 до 15:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден. Поръчките, направени след 15:00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Направените в събота или неделя поръчки, се обработват в понеделник. Тъй като поръчките се доставят по адреси в стандартното работно време, моля при нужда осигурете човек, който да приеме поръчката от Ваше име или обмислете да впишете като адрес за доставка адреса на службата си.

Поръчаните продукти се доставят с куриер на фирма СПИДИ на посочения от Вас адрес или техен офис (само в границите на Република България), в рамките от 24 часа до 3 работни дни, като срокът може да бъде удължен през официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни или други възникнали форсмажорни условия.

„Алианс Фарма Груп“ EООД си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни, без да информира предварително Потребителите и да удължава сроковете с повече от 7 (седем) дни с предварителното съгласие от страна на Потребителя, заявил доставката.

Във всички случаи ако е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник. „Алианс Фарма Груп“ EООД не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

При получаване на Вашата пратк

При получаване на пратката, моля в присъствието на куриера проверете внимателно дали има видими признаци на нараняване или отваряне на опаковката! В случай на повредена при транспорта пратка се съставя констативен протокол в два еднообразни екземпляра, който се подписва от Вас и от куриера.

„Алианс Фарма Груп“ EООД не носи отговорност за щети, причинени по време на транспорта, но е готова да съдейства на своите клиенти при необходимост.


Можете да заплатите Вашата поръчка по следния начин:

Наложен платеж

Наложения платеж е най-удобният метод за уреждане на разплащането между продавач и купувач. Вие заплащате стойността на наложеният платеж, която в случая е стойността на продукта, директно на куриер от СПИДИ. Според условията на нашия Е-Магазин www.fitroo.bg , куриерската услуга се заплаща от клиента на куриера в момента на доставка.


 

 

Кошница

Нямате добавени продукти в кошницата